Subsemnatul Mircea ȘERBAN -senior editor al publicației (online) Cronica Vișeuană am luat la cunoștință informațiile publicate sub semnătură, de cetățeanul  Ion Sorin Timiș -primarul localității Borșa pe o pagină  de socializare și solicit din partea autorităților de cercetare penală, urmărirea și ancheta numitului pentru zădărnicirea eforturilor guvernului de răspândire a bolilor, precum și de contribuție la sporirea haosului și temerilor justificate în ce privește noul corona virus și patologia Covid 19, nu numai în Borșa dar, pe întreaga rază a județului și, poate, chiar a țării noastre !

  1. Potrivit prevederilor impuse de normele stării de necesitate informațiile primarului Timiș nu sunt contrasemnate de comandanții militari!
  2. Nu au fost puse la vedere autorizațiile solicitate și obținute de către Primăria Borșa din partea DSP Maramureș!
  3. Spitalul Borșa nu poseda secții de pneumologie/epidemiologie așadar, nu are nici un grad minimal de specializare iar, în caz de rezultat pozitiv a uneia din cele 106 persoane aflate deja în carantină la Borșa, orașul devine un focar cu indicativ deosebit de periculos!
  4. Este evident caracterul politico-propagandistic al informării semnate de primarul Ion Sorin Timiș ceea ce, în această stare de stress planetar este inadmisibil și nu poate ocoli cercetarea penală!

Mircea ȘERBAN

 Vișeu de Sus, 21 martie 2020

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentHugo și Corona virus -Guvern Mondial la Bruxelles?!
Articolul următorUBICUU -terorism la scară mondială
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here