contemplare a Africii și Acordului de la Soci.

Faptele derulate în Europa ultimului secol au fost controlate fără echivoc de grupuri organizate de crimă, membri marcanți fiind evrei.

Karl Marx, Lev Davidovici Troțki, Vladimir Ilici Lenin, Volodîmîr Zelenski, Ana Pauker sunt doar câteva nume dintr-o listă de lung metraj.

Documente de ultimă oră, nominalizează pe membrii acestor grupuri de crimă organizată ca fiind autori ai doctrinelor de extremă stângă și extremă dreaptă, măturători ce au măturat teritoriile statelor Europei și au exterminat zeci de milioane de europeni!

Succesorii juridici, politrucii neoextremiștilor continuă crima organizată împotriva europenilor și statelor, folosindu-se de imperiul bine criptat al aurului și banilor cu sau fără acoperire în aur.

Statele care au găzduit aceste grupuri de crimă organizată pe teritoriile lor naționale au fost -în primul rând: Rusia, Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția și …Ucraina.

Peste ocean,  Statele Unite.

Documente recente publicate de autori evrei și neevrei, altele desecretizate din arhivele de la Moscova, Londra, Washington, Berlin, împlinesc o  hartă a unei pieți a crimei ce îngrozește, dar Sodoma și Gomora sunt abea în zoriorii zilelor ce urmează.

Generațiilor ce au urmat Acordului de la Paris din 1947 le-au fost bine ferecate porțile cunoașterii -pentru cei din estul Europei inclusive drumurile și deplasarea pe acestea.

Istoria Europei, cea națională a statelor europene,  a fost și este rescrisă, interzisă sau …furată!

Războiul civil din Ucraina confirmă aserțiunea, dar mai ales obstinația pentru crimă a câtorva familii de evrei și ai celor ce îi slujesc din convingere, constrângere sau … convalescență.

Titlul acesta invită la contemplare a textelor lui Paul Goma și de ce să nu recunosc tentativa de a licenția această inspirație cu observația, că în ciuda faptului că Jinping nu a petrecut chiar o săptămână întreagă la Moscova nu temporalitatea este tâlcul titlului asumat prin semnătura mea, ci ascunsul destul de bine ascuns de liderii noii ordini mondiale.

Voi lumina acest ascuns după puterea luminii minții și a focului intuiției puțin mai încolo…

Vreau să citez un pasaj din eseul ”Săptămâna roșie 28 iunie – 3 iulie 1940, sau Basarabia și evreii” a lui Paul Goma… ”eseul de față a fost atacat cu vehemență, cu urlete, cu bale, cu amenințări -din partea holocaustologilor evrei, ne-evrei. Deși autor și text au fost acuzați de ”antisemitism”, neovîșinskii s-au păzit ca de foc să producă citate… De ce? Pentru că răsfoind acest obiect-carte înțeleseseră: eseul conținut nu este un ”pamflet” ci, o tentativă de a pune pe două coloane faptele-rele împotriva evreilor și faptele-rele ale evreilor împotriva românilor. Dacă ar cita -corect, nu falsificator, ca Al Florian, ar îngădui cititorului de bună credință sî constate că SHOAH nu este unicul genocid din istoria omenirii, iar evreii nu sunt singurele victime nevinovate -ba, mai cu seama în Imperiul Bolșevic (și azi în Israel), călăi. Or cititorul nu trebuie să afle adevărul-adevărat, ci doar al alor, al holocaustologilor.

Mai înțeleseseră -însă nu au recunoscut vreodată, în scris: oricare citat onest, netrunchiat, pus între ghilimele poate pricinui, nu o lovitură dată ”antisemitismului” de autor, ci una de bumerang încasată de antisemitizator.”

va urma

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUltima scrisoare -la mormântul lui Mihai ANDREICA ”a lui Iacob”
Articolul următorCUM AM DEVENIT ”OBSEDAT” (antisemit)!
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here